Hollywood1. november 2016

One Direction-stjerne indrømmer slem spiseforstyrrelse

Det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik forlod blandt andet boybandet på grund af en spiseforstyrrelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zayn.jpg
 Foto: All Over Press)

Sorgen skyllede ind over One Directions-fans, da boybandets ene medlem Zayn Malik i foråret 2015 meddelte, at han ikke længere ville være en del af bandet.

Zayn Malik har siden forklaret bruddet med et ønske om at lave en anden form for musik, men i en ny selvbiografi, der kommer på gaden tirsdag, løfter den ærlige sanger lidt mere af sløret for, hvad der var medvirkende til hans farvel.

Det skriver avisen The Sun.

I bogen skriver Zayn Malik, at han i sin sidste tid som medlem af boybandet led af en slem spiseforstyrrelse, som var en af årsagerne til, at han var nødt til at lægge sit liv om.

- Når jeg ser på billeder af mig selv fra omkring november 2014, før den endelige turné, kan jeg se, hvor syg jeg var, skriver den 23-årige sanger i bogen.

Han forklarer desuden, at han egentlig ikke følte, at han vejede for meget, men at han alligevel kunne gå op til tre dage uden at spise.

- Jeg tror, at det havde noget at gøre med kontrol. Jeg følte ikke, at jeg havde kontrol over noget som helst andet i mit liv, men mad var noget, jeg kunne kontrollere, så det gjorde jeg, skriver han.

Til sidst havde Zayn Malik tabt sig så meget, at han blev syg. Hans usunde udseende fik flere til at spekulere i, om han havde et stofmisbrug.

- Arbejdsbyrden og tempoet i livet på landevejen, lagt sammen med presset og anstrengelserne med alt det der foregik med bandet, havde påvirket mine spisevaner på en dårlig måde, skriver Zayn Malik, som i dag har fået styr på sit liv.

/ritzau/FOKUS

For nogle år siden gæstede One Direction - og Zayn Malik - Danmark. Se billeder fra deres visit i galleriet herunder:

One Direction i København: Se de 190 private fotos

Sponsoreret indhold