Hollywood 2. maj 2014

One Direction-drenge skræmt søvnløse af hysteriske fans

Boyband-drenge føler sig kun sikre i deres privatfly
Drengene fra One Direction er bange for hysteriske fans
Drengene fra One Direction er bange for hysteriske fans
Foto: All OverTænk hvis der var millioner af piger, som var så vilde med dig, at de ville gøre alt for bare at røre ved din hånd.

Hvis du ikke kunne forlade dit hjem uden at blive mødt af en horde af skrigende tøser, som alle vil have et stykke af dig. Det er vel enhver teenagedrengs vådeste drøm.

LÆS OGSÅ: Se kæmpe One Direction galleri

Men for medlemmerne af boybandet One Direction er drømmen blevet til et mareridt. En kilde tæt på de unge musikere fortæller til The Daily Star, at drengene ikke føler sig sikre nogen steder, og at de er nervøse for at være i offentligheden.

- Drengene kan ikke sove, og de er nervøse for at gå udenfor. Det eneste sted, de føler sig sikre, er i deres privatfly, siger kilden.


Drengene fra One Direction på vandretur i Machu Picchu i mandags. (Foto: All Over)

Faktisk er opmærksomheden omkring boybandet blevet så stor, at bandets sikkerhedsfolk overvejer at hyre dobbeltgængere, som ligner de unge fyre, og som kan tage lidt af det pres, som teenageikonerne oplever hver eneste dag.

LÆS OGSÅ: One Direction-Harry smider tøjet

Tidligere på ugen var bandet for eksempel i Peru, hvor flere hundrede hysteriske fans blokerede alle indgange til det hotel, One Direction-drengene skulle overnatte på.

Du kan se videoen "Story of My Life med One Direction her:

Sponsoreret indhold