Omstridt rapstjerne i håndgemæng med Russell Crowe

(Foto: All Over Press)

En hyggelig middag er endt i tumult, ballade og drama mellem en af rapmiljøets fremadstormende stjerner og en filmverdenens allerstørste skuespillere.

Lørdag havde Hollywood-stjernen Russell Crowe inviteret en flok venner til middag i sin suite på et hotel i Beverly Hills.

Blandt de eksklusivt indbudte var Wu-Tang Clan-rapperen RZA, som Crowe spillede over for i filmen "American Gangster" fra 2007.

RZA havde inviteret rapperen Azealia Banks med som date til middagen, og her brokkede den kvindelige rapstjerne sig ifølge The Mirror over musikken til festen og kaldte Crowe og anden person for "kedelige hvide mænd".

Da en gæst bad hende om at dæmpe sig, truede hun angiveligt med at skære halsen over på vedkommende, så det lignede "et blodbad fra en Tarantino-film".

Da Banks efter sigende greb ud efter et glas, bar Crowe hende ud af suiten ved at omfavne hende, så hun ikke kunne bruge armene, ud til hotellets sikkerhedspersonale, som fik eskorteret hende helt ud.

Men ifølge Azaleas talsperson skulle Crowe have gjort det særdeles hårdhændet med kvælertag og samtidig have kaldt hende et nedsættende ord med afsæt i hendes hudfarve, da han kylede hende ud.

- Azealia er meget ked af det og fortvivlet. Hun er meget chokeret og vil udtale sig om hændelsen, når hun har haft tid til at bearbejde den brutalitet og det overgreb, hun uretmæssigt blev udsat for, siger repræsentanten i en erklæring til The Mirror.

Crowe har endnu ikke udtalt sig om balladen, men har retweetet sagen, som den er skildret af mediet TMZ - at han bar hende ud, da hun fremsagde trusler om at skære halsen over på en gæst.

Ifølge Crowes talsperson nægter skuespilleren at undskylde for noget, han ikke har gjort, og det har ifølge TMZ fået Azealia til at anmelde Crowe til politiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close