Hollywood23. juni 2008

Olsen-tvillingerne: Uvenner

Mary-Kate og Ashley Olsen kan nu slet ikke tåle synet af hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/olsenuvenner2-jpg.jpg

De 22-årige tvillinger, som har været i rampelyset siden de som ni-måneder gamle delte rollen som Michelle Tanner i TV-serien "Hænderne Fulde", skulle eftersidende gøre alt for at undgå hinanden.

Rygter verserer, at de to søstre, der bl.a. har en tøjkollektion sammen samt har planlagt en italiensk restaurantkæde, nu planlægger alle møder hver for sig, så de slipper for synet af hinanden.

- Der er sket et eller andet imellem dem, og de har ikke fået talt det ud. Sådan har det været et stykke tid, siger en kilde tæt på tvillingerne til the New York Post.

Mary-Kate afslørede da også for ganske nylig, at hun og søsteren ofte skændes, men at deres forskellige synspunkter gavner deres evne til at være kreative:

- Vi er ikke altid enige. Den måde vi hver især håndterer forretninger, designs eller måden at tage en beslutning på er forskellige fordi vi ser tingene fra forskellige vinkler. Men til syvende og sidst, selv når vi føler os meget uenige, er vi faktisk enige. Vi når bare til enighed på forskellige måder.

Trods uoverensstemmelserne mellem de berømte tvillinger, får de sikkert reddet trådene ud på den ene eller anden måde, i hvert fald, hvis man skal tro dem selv.

- Med mindre du selv er tvilling, så tror jeg ærlig talt ikke, du kan forstå, hvor tætte tvillinger kan være, sagde Mary-Kate for nylig.

Sponsoreret indhold