Hollywood 29. juli 2018

OL-guldvinder dræbt i tragisk vandscooter-ulykke

Den tidligere langrendsløber Vibeke Skofterud er blevet fundet død efter en tragisk vandscooter-ulykke. Vibeke Skofterud blev blot 38 år
(Foto: All Over)

Norge har mistet en af sine helt store sportshelte i en tragisk vandscooter-ulykke.

Den tidligere langrendsløber og OL-guldvinder Vibeke Skofterud er blevet fundet død efter en tragisk vandscooter-ulykke.

Hun blev blot 38 år.

Det skriver flere norske medier.

Vibeke Skofterud blev meldt savnet klokken 01 natten til søndag.

Søndag ved middagstid fandt man en livløs kvinde i havnen i norske Arendal, og søndag eftermiddag bekræftede norsk politi, at liget tilhørte den tidligere olympiske mester Vibeke Skofterud.

- Det var en vandscooter ved havnen, og alt tyder på, at det var en vandscooterulykke. Hun er identificeret, og det er den 38-årige Vibeke Skofterud, der er omkommet. Familien er orienteret, lyder det fra operationsleder Sveinung Alsaker over for flere norske medier.

(Foto: All Over)

Vibeke Skofterud nåede at vinde flere VM- og OL-medaljer. Foto: All Over

Liget af Vibeke Skofterud blev fundet klokken 11.30, og hun blev erklæret død kort efter af en læge. Lørdag aften havde hun ifølge norske medier delt en video på de sociale medier, der viste, at hun var ude og køre på vandscotter i nærheden af Arendal, hvor liget af hende også blev fundet.

Vibeke Skofterud fyldte 38 år i april og har gennem tiden opnået flere førstepladser indenfor skisporten. Hun fik sit internationale gennembrud i 2001, og i 2010 vandt hun OL-guld i stafet under de olympiske lege i Vancouver. Hun nåede desuden at vinde fire VM-medalje for Norge.

Vibeke Skofterud stoppede sin aktive karriere i 2015. Siden arbejdede hun som ekspertkommentator hos Eurosport.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold