Hollywood12. august 2014

Obama hylder Robin Williams

Præsidenten mindes den afdøde, folkekære skuespiller
Barack Obama mindedes og hyldede Robin Williams.
Barack Obama mindedes og hyldede Robin Williams.
 Foto: All Over PressDen 63-årige nu afdøde skuespiller Robin Williams har rørt mange mennesker gennem sine skuespilpræstationer. Det gælder også den amerikanske præsident, Barack Obama.

LÆS OGSÅ: Tog sit liv efter svær depression

- Robin Williams var en læge, en ånd, en barnepige, en professor, Peter Pan og alt derimellem. Men han var unik og noget helt særligt, siger Obama i en erklæring sammen med sin familie.

LÆS OGSÅ: Hollywood i chok over Robin Williams' død

De mange titler og professioner, som præsidenten kalder skuespilleren, henviser til flere af Robin Williams' mest populære roller på det store lærred.

- Han kom ind i vores liv som en alien, men er endt med at have rørt os alle dybt, siger Obama og hentyder til rollen som rumvæsnet Mork, der var stjernen i flere tv-serier.

LÆS OGSÅ: Robin Williams tjekker ind på afvænningsklinik

- Han fik os til at grine. Han fik os til at græde. Han delte generøst ud af sit umådelige talent til de, der havde mest brug for det - fra vores udstationerede soldater til de marginaliserede mennesker på vores egne gader. Obama-familien kondolerer over for Robins familie, hans venner og alle dem, der har fundet deres stemme takket være Robin Williams, lyder det fra præsidenten.

Dermed slutter han sig til de sørgende amerikanere, der begræder Robin Williams' død.

Hollywoodstjerner har også udtrykt deres sorg over tabet af den Oscar-vindende skuespiller og komiker.

Sponsoreret indhold