Hollywood13. marts 2015

Obama griner af onde tweets

Den amerikanske præsident overraskede amerikanerne med en ordentlig portion selvironi
Her ses Obama til en anden, mere formel, begivenhed, men stadig med et stort smil på læben
Her ses Obama til en anden, mere formel, begivenhed, men stadig med et stort smil på læben
 Foto: All Over PressDet er ikke alle mennesker, der er lige gode til at lave fis med sig selv.

Sådan er det dog ikke for den amerikanske præsident Barack Obama. Det gjorde han klart, da han torsdag aften gæstede det populære late night-show "Jimmy Kimmel Live".

"Jimmy Kimmel Live" lader sommetider de kendte gæster læse en række såkaldte "mean tweets" højt. Altså opslag på det sociale medie Twitter, hvor der er skrevet noget tarveligt om den pågældende gæst.

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Intim med Obama

Det fik også Obama lov til at prøve.

- Obamas hår er blevet mere gråt på det seneste. Jeg undrer mig dog over hvorfor, for han lader overhovedet ikke til at bekymre sig om, hvad der foregår, lyder en af de tweets Obama læser op.

Det vakte stor overraskelse og begejstring på det sociale medie, og flere amerikanere fløj til taster og roste deres præsident.

LÆS OGSÅ: Obama fyrer den af som DJ

- Nogle burde give Obama sit eget talkshow. Jeg ville se det. Selv hvis det handlede om politik, skriver en bruger, mens en anden næsten ikke kan tro sine egne øjne.

LÆS OGSÅ: Hør Obama synge sin 'State of Union'-tale

- Åh gud, Obama læser "mean tweets" hos Jimmy Kimmel. Jeg er vild med det.

Talk show-værten Jimmy Kimmel og Obama talte også om nogle mere alvorligere emner under præsidentbesøget. Et af emnerne var den alvorlige racismeproblematik, der i øjeblikket er dominerende i byen Ferguson og som onsdag førte til, at to politibetjente blev såret af skud.

Se videoen med Barack Obama her.

Sponsoreret indhold