Hollywood18. april 2020

Nyt Harry Potter-klip er dukket op, og fans er helt forvirrede

Øh, har du set det her før, for det har vi altså ikke
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20110812-054450-ry_24mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Du kender sikkert den der ægte Harry Potter-nørd, der på mystisk vis fik tilsendt et brev fra Hogwarts i en alder af 12, gik rundt med det rød- og gulstribede tørklæde, fordi feeling cute, might delete later og med variende succesrate svingede med tryllestavsfjernbetjeningen.

Hvis ikke, så kender du sikkert i det mindste bare typen, der har set "Harry Potter"-filmene nok gange til, at de kan dem ud og ind. Den slags fans er der mange af, og derfor skabte det da også stor forvirring, da "Harry Potter og flammernes pokal" blev vist i fjernsynet for ikke så længe siden.

Den unge "Harry Potter"-entusiast Kristina Marie Claire opdagede nemlig noget i filmen, som hun bestemt ikke havde set før.

- Okay, så Hogwarts gør den her ting, som jeg ikke kan huske sker overhovedet, og jeg har set den her film mange gange, siger hun i klippet, der er blevet delt på TikTok og set næsten 500.000 gange.

- Jeg kan ikke huske det her overhovedet. Kan I huske det, eller er det bare mig, der har glemt det?, spørger hun, og det er bestemt ikke Kristina, der tager fejl.

En slettet scene havde nemlig sneget sig med i den version af filmen, der blev vist på tv. I scenen synger alle eleverne deres skolesang "Hoggy Warty Hogwarts", og det er i sandhed noget for sig.

De litterære Harry Potter-typer vil lynhurtigt kunne irettesætte alle andre og fortælle, at sangen altså ikke er noget nyt for dem, der rent faktisk har læst bøgerne, men det er der ingen, der vil klandre TikTok-Kristina for.

Det er faktisk ikke første gang, at en ellers slettet scene har sneget sig med i en tv-visning af "Harry Potter"-filmene. ABC Family har tidligere sendt en version, der også fik fans til at stille spørgsmålstegn ved, hvor velbevandrede de egentlig var i "Potter"-universet.

Se klippet fra filmen her:

@kristinamarieclaire

Part of a video to my cousin, another big HP watcher. I was thrown for a loop when this happened it’s a little cringe ngl ##harrypotter ##hp

original sound - kristinamarieclaire

Sponsoreret indhold