Hollywood29. september 2015

Nygifte Jennifer Aniston beholder sit eget navn

Skuespillerinde Jennifer Aniston opgiver ikke sit efternavn til fordel for sin nye ægtemand, Justin Theroux
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aniston_theroux_aop.jpg
 All Over Press

Mange bryllupper er ensbetydende med, at ægtepar skifter navn for at opnå et fællesskab i offentligheden. Dette er dog ikke tilfældet for det eftertragtede kendispar Justin Theroux og Jennifer Aniston, der begge har kæmpet for at slå igennem i den famøse skuespillerverden.

Justin Theroux, der er kendt fra filmen "Leftover", ønsker nemlig ikke, at superstjernen Jennifer Aniston skifter sit efternavn.

Den 44-årige skuespiller og filminstruktør mener, at hans kone vil have svært ved at løbe fra sit anerkendte efternavn, uanset om hun vil det eller ej.

Theroux afviser desuden, at de ikke på noget tidspunkt har diskuteret, hvorvidt den karakteristiske skuespillerinde skal skifte efternavn eller beholde sit oprindelige, selvom han udtaler:

- Jeg fik hende til at skifte begge navne. Nu hedder hun Justin Theroux, siger han ironisk ifølge Extra.

[node:aller-related-content]

Parret har dog haft god tid til at tale om navne-udfordringen før brylluppet, da de allerede blev forlovet helt tilbage i 2012.

Brylluppet fandt sted den 5. august i år, hvor det nygifte par camouflerede bryllupsceremonien som en fødselsdagsfest for Justin Theroux, for at holde begivenheden hemmelig for omverdenen.

De er for nylig vendt hjem fra en utraditionel bryllupsrejse på den tropiske ø Bora Bora, der blev fejret i festligt lag med ægteparrets venner.

Sponsoreret indhold