Hollywood3. marts 2015

Nye oplysninger: Soulshocks kone faldt ud på terrassen

Det var en tragisk ulykke, der tog livet af 46-årige Maxee
Af af
Det var en tragisk ulykke, der tog livet af 46-årige Maxee. Hun var gift med Carsten Soulshock. Parret havde sammen en 10-årig søn
Det var en tragisk ulykke, der tog livet af 46-årige Maxee. Hun var gift med Carsten Soulshock. Parret havde sammen en 10-årig søn
 Foto: Birger StormI weekenden mistede den danske musikproducer Carsten 'Soulshock' Schack sin kone Charmayne "Maxee" Maxwell i en tragisk ulykke i parrets hjem i West Hollywood, Californien.

Ifølge det amerikanske medie TMZ var det en fuldstændig tragisk - og nærmest utænkelig - ulykke, der endte med at tage livet af den 46-årige Maxee.

Fredag aften befandt hun sig sammen med parrets 10-årige i hjemmet i West Hollywood. Sønnen gik tidligt i seng, idet han skulle tidligt op dagen efter og til et fodboldstævne.

På et tidspunkt i løbet af aftenen eller tidligt om natten mister Soulshocks kone fodfæstet i parrets hjem, hvorefter hun faldt ud af terrassedøren og knaldede baghovedet i jorden.

LÆS OGSÅ: Tragedie: Soulshocks kone død

Faldet har formentlig fået hende til at miste bevidstheden, men ulykkeligvis faldt Maxee med et vinglas i hånden, som blev smadret og lavede to dybe flænger i hendes nakke. Det var blodtabet på grund af disse flænger, der tog livet af hende.

Soulshock, der arbejder som producer og tidligere har været dommer i X Factor, fandt sin kone liggende i en stor blodpøl - ifølge det amerikanske medie omkring kl. 21:00 fredag aften.

Han ringede straks efter en ambulance, men hendes liv stod ikke til at redde.

Mandag udtalte Soulshock sig for første gang siden den tragiske ulykke i weekenden.

LÆS OGSÅ: Medie: Sådan døde Soulshocks kone

Det skete i en udtalelse, som bt.dk har fået via danskerens manager i Los Angeles.

- Ord kan slet ikke udtrykke, hvor ødelagte vi er efter det tragiske tab af vores elskede Maxee, skriver Soulshock ifølge bt.dk.

- Som helhjertet mor og hustru dannede hun centrum i vores verden. Vi savner hende forfærdeligt. Og vi vil gerne sige tak til alle, der har udtrykt deres kondolencer. Alle disse hilsner har været en stor trøst i disse utroligt svære dage, skriver han i udtalelsen ifølge bt.dk, hvor han også beder alle om at respektere familiens privatliv i denne svære tid.

Charmayne "Maxee" Maxwell var i 1990'erne med i r'n'b-gruppen Brownstone, og hun blev 46 år gammel. Charmayne og Soulshock var gift i 20 år.

Sponsoreret indhold