Hollywood31. oktober 2014

Nybagt Ashton Kutcher: Nu er jeg en helt

Den nye titel som far har sat fut i skuespillerens ego
Ashton Kutcher er glad for sin nye rolle som far
Ashton Kutcher er glad for sin nye rolle som far
 Foto: AOPSkuespilleren Ashton Kutcher blev i starten af oktober far til en lille pige, som han har fået sammen med skuespillerinden Mila Kunis.

Men selvom det kan være hårdt at være nybagt forælder, nyder "Two and a half men"-stjernen sin nye status som far.

Den har nemlig sat fut i den energiske amerikaners ego.

- Jeg er nogens helt nu. Det tilfredsstiller en hver del af ens ego, når ens barn begynder at græde, men falder til ro, når du tager det op i dine arme. Du føler dig som en babyhvisker, siger Ashton Kutcher i det amerikanske talkshow The Talk.

Wyatt Isabelle Kutcher, som kendisparret har valgt at navngive deres datter, er Aston Kutchers første barn.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Ashton Kutcher

LÆS OGSÅ: Ashton Kutccher og Mila Kunis: Sådan fandt vi på baby-navnet

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher: Hold nu kæft, mand!

Selvom den 36-årige skuespiller har været papfar for sin tidligere kone Demi Moores tre teenagedøtre, er det alligevel en helt ny verden.

Ashton Kutcher og hans kæreste Mila Kunis undersøgte derfor tips og tricks til deres nye forældrerolle i tiden op til fødslen.

- Jeg har været forælder til teenagepiger før, så jeg har erfaring med piger. Men en lille baby er noget helt nyt. Så vi begyndte virkelig at undersøge, hvordan man tager sig af sådan en lille størrelse, fortæller skuespilleren.

Det var dog hverken bøger eller venner Ashton Kutcher udspurgte i sin forberedelse. Næh, det var et noget mere moderne opslagsværk, der blev den sjove amerikaners bedste ven.

- Alle siger, når du skal have et barn, at det ikke bliver født med en manual. Men det er ikke sandt, for Google er en slags manual. Du kan næsten google alt, og så står det der, siger han og griner.

Ashton Kutcher og Mila Kunis fandt sammen i 2012. 1. oktober i år blev de to forældre til deres lille datter.

Sponsoreret indhold