Hollywood17. juni 2015

Ny Top Gear-vært fundet

Det bliver en anden britisk TV-personlighed, der skal overtage posten fra den fyrede Jeremy Clarkson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_evans_-_aop.jpg
 Foto: All Over Press

Chris Evans er afløseren for Jeremy Clarkson i værtsrollen på Top Gear, men før unge pigehjerter fatter interesse for sprintlerværske og deslige, så er der ikke tale om den flotte skuespiller fra "The Avengers"-universet. Det er derimod den 49-årige britiske TV-og radiovært, der bliver det nye ansigt i programmet.

- Jeg er vildt begejstret! Top Gear er mit yndlingsprogram. Det er skabt af nogle geniale folk, som elsker biler og som har forstand på at gøre det komplicerede emner sjove, lettilgængelige og ubesværede, siger den britiske vært på Top Gears officielle hjemmeside.

Jeremy Clarksom blev som bekendt fyret efter et angiveligt slagsmål med en af folkene bag Top Gear. Sagen blev undersøgt i alle ender og kanter, men endte alligevel med Clarksons afskedigelse.

[node:aller-related-content]

Det sidste afsnit med Jeremy Clarkson i rollens om vært bliver sendt den 28. juni på engelsk TV. Efter sigende bliver det også det sidste afsnit sammen med de andre to kendte hoveder i programmet: James May og Richard Hammond.

Om Evans skal varetage rollen som vært alene, eller der kommer andre på holdet, må fremtiden vise.

Men det vigtigste spørgsmål bliver nok, om programmet kan vedligeholde sin popularitet uden den kendte konstellation med de tre værter.

- Jeg lover, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at respektere, hvad der er sket før og bringe showet fremad, forsikrer Chris Evans dog.

Hvor Clarksons fremtid ligger henne, forbliver stadig uvis, men mon ikke han, trods lidt håndgemænd, bliver headhuntet til noget spændende.

Sponsoreret indhold