Hollywood15. juli 2014

Ny reality-serie med Michael Jacksons familie

Popkongens familie vil træde ud af ’Jackson-boblen’
Der er en ny reality-serie på vej med Michael Jacksons familie
Der er en ny reality-serie på vej med Michael Jacksons familie
 Foto: AOPSelvom det er fem år siden, at Michael 'The King of Pop' Jackson døde, rører hans kontroversielle familie stadig på sig i skyggen af musiklegenden.

Den 18. november i år løber den første udsendelse nemlig over skærmen i en række på i alt seks afsnit, der handler om den del af popkongens familie, der er parate til at træde ud af, hvad de selv kalder 'Jackson-boblen.' Det fortæller Randy Jr. Jackson til Television Critics Association.

LÆS OGSÅ: Sådan ser Michael Jacksons børn ud i dag

LÆS OGSÅ: Michael Jackson slået af død kvinde

LÆS OGSÅ: Fem år siden Michael Jackson døde: Her er billederne, vi aldrig glemmer

- Folk har allerede en forudindtaget mening om os, og vi forsvarede os ikke dengang. Nu er vi klar til at vise, hvem vi er.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3d9b70401d974c34a7fe8704e4de21dd.jpgMichael Jackson døde i 2009 (Foto: AOP)


Realityserien har Alejandra Jackson, ekskone til Michael Jacksons Jermaine, og hendes fem børn som hovedpersoner og heraf altså Randy Jr. Jackson.

Showets omdrejningspunkt bliver, hvad der skete, efter Alejandra og de fem børn flyttede væk fra Jackson-familiens hus styret af popkongens forældre Katherine og Joe Jackson.

Alejandra giftede sig nemlig først med Randy Jackson, med hvem hun fik børnene Genevieve og Randy Jr. Derefter giftede hun sig med Randy Jacksons bror Jermaine, som hun fik sønnerne Jaafar og Jermajesty med. Udover sine fire biologiske børn har hun også taget sønnen Donte Jackson til sig, som oprindeligt var et adoptivbarn af Katherine og Joe Jackson.

I 2009 blev realityshowet 'The Jacksons: A Family Dynasty' vist på tv.

Newspaq

Sponsoreret indhold