Hollywood4. juni 2014

Ny kåring: Her er verdens mest sexede kvinde

Overraskende vinder af FHMs afstemning
Denne kvinde er netop blevet kåret til verdens mest sexede
Denne kvinde er netop blevet kåret til verdens mest sexede
 Foto: AOP
I mange år har mænd over hele verden savlet over hende, når hun har prydet forsiderne på alverdens magasiner.

Og nu er Rachel Stevens blevet kåret som verdens mest sexede kvinde nogensinde. Det er hun blevet, efter at magasinet FHM lavede en afstemning, hvor S Club 7-sangerinden høstede flere millioner stemmer.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b32f74f44cf64ebc8733e75a8eb416f5.jpgRachel Stevens er blevet kåret til verdens mest sexede (Foto: AOP)


Selv er Stevens lykkelig over kåringen.

LÆS OGSÅ: Galleri med verdens mest sexede

LÆS OGSÅ: Video: Se verdens mest sexede

- Det føles helt fantastisk at vinde. Jeg har arbejdet for FHM de seneste 15 år, og jeg føler mig meget stærkt forbundet til magasinet. Derfor er det meget smigrende at finde ud af, at folk tænker på mig på den måde. Det er dejligt, siger den 36-årige skønhed til FHM.

Kåringen af Stevens er måske lidt overraskende, idet englænderen aldrig har vundet magasinets "årest mest sexede kvinde"-afstemning. Til gengæld er hun tre gange endt som nummer to. Hun mener selv, at FHM har en stor aktie i hendes kåring, da de har hjulpet hende til at udvikle sig som model.

- Den første forside, jeg lavede, var i 2000, og det var rigtig spændende. Jeg var meget ung, og jeg var vant til at være barnlig og pæn. FHM gav mig muligheden for at være mere voksen, kvindelig og sexet, siger Stevens.

Newspaq

Sponsoreret indhold