Ny "Hunger Games"-film er officielt på vej

Foto: Lionsgate

Den kommende film vil være baseret på forfatter Suzanne Collins kommende, femte roman i serien. 

Lionsgate, der er det filmselskab, der står bag de tidligere "Hunger Games"-film bekræfter, at "The Ballad of Songbirds and Snakes", den femte bog i serien, skal laves til en film. 

Filmen kommer til at være en såkaldt prequel, der foregår adskillige årtier forud for de første film. Historien følger den unge Coriolanus Snow, der bliver mentor for den 10. version af "Hunger Games"-spillet - længe før han blev den tyranniske Pandem-præsident, spillet af Donald Sutherland. 

Instruktøren bliver Francis Lawrence, der også har instrueret de sidste tre "Hunger Games"-film, mens den Oscar-vindende manuskriptforfatter Michael Arndt skal skrive manuskriptet. 

Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson i rollerne som Katniss Everdeen og Peeta Mellark i "Hunger Games: Catching Fire". (Foto: Lionsgate)

Det vides endnu ikke, hvilke skuespillere der skal medvirke i den kommende film, men eftersom filmen er en prequel, så skal Jennifer Lawrence-fans nok ikke regne med, at hun vil dukke op. 

Suzanne Collins femte "Hunger Games"-roman udkommer 19. maj - næsten ti år efter udgivelsen af den sidste bog, "Mockingjay".

Seriens forrige fire film indtjente tilsammen næsten 21 milliarder kroner på verdensplan og er dermed en af de mest succesfulde filmfranchises nogensinde. 

Indspilningerne til den kommende "Hunger Games" er endnu ikke gået i gang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close