Hollywood 19. januar

Ny dokumentar afslører: Stoffer, sexmisbrug og psykisk vold prægede Playboy Mansion

Flere kvinder, der har boet og været kærester med den amerikanske Playboy-konge, Hugh Hefner, står i en ny dokumentar frem og fortæller om flere ubehagelige episoder, der har udspillet sig i Playboy Mansion.
Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

I en ny dokumentarserie om det legendariske Playboy Mansion styret af den afdøde Hugh Hefner, kommer der ubehagelige sandheder frem om sex- og stofmisbrug. 

Det skriver Daily Mail og The Sun.

Ifølge dokumentaren, der har titlen "Secrets of Playboy", var Hugh Hefner storforbruger af kokain og bedøvelsesmidlet Quaaludes.

Især sidstnævnte stof brugte han flittigt til at give de mange piger, der boede hos ham i Playboy Mansion i Los Angeles. Stoffet blev også kaldt "bensprederen".

Han havde angiveligt et stort lager med Quaaludes, der fik kvinder til at gøre hvad som helst.

hund blev afhængig

Hugh Hefner selv tog kokain og amfetamin hver dag for at holde ham selv kørende. 

Det fortæller Lisa Loving Barrett, der arbejdede for Hugh Hefner fra 1977 til 1989. Hun blev ofte sendt i byen for at hente stoffer til sin arbejdsgiver. 

Det flød så meget med stoffer, at selv den afdøde Playboy-konges hund blev afhængig

Flere tidligere Playboy-bunnies, som Hugh Hefners logerende blev kaldt, står frem i dokumentaren og fortæller om, at de ofte deltog i gruppesex flere aftener i træk.

- Det ødelagde mig ligesom det ville ødelægge en hest, lyder det fra Sondra Theodore, der i dag er 65 år og Playboy-kongens mange ekskærester.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For flere af de logerende kvinder var det så slemt, at de overvejede selvomord.

Det fortæller Holly Madison der var Hugh Hefners kæreste gennem otte år.

Hun fortæller også, hvordan han nægtede at bruge beskyttelse under sex til trods for, at han havde flere kærester på én gang.

Playboy bakker kvinder op

Hugh Hefner startede mandebladet Playboy tilbage i 1953, hvilket fik stor succes.

Herefter blev ikke bare bladet kendt, men det samme gjorde hans bolig, Playboy Mansion, for at holde vilde fester, hvor flere kendisser deltog og festede sammen med de mange Playboy-bunnies.

Men her lidt over fire år efter hans død kommer tømmermændene altså fra de mange piger, der boede i huset i Los Angeles.

Hugh Hefner selv har af gode grunde ikke kunnet kommentere på dokumentarserien, og de beskyldninger den fremfører, da han døde i som 91-årig i 2017.

Folkene bag Playboy har ifølge E! News udtalt i kølvandet på dokumentaren:

- Vi stoler på kvinderne og deres historier og bakker meget stærkt op omkring de personer, der står frem og deler deres oplevelser i dokumentaren. Som et brand hvor sexpositivisme er kernen, tror vi på, at sikkerhed og ansvarlighed er essentielt. 

De understreger samtidig, at ingen fra Hefner-familien er en del af Playboy.

"Secret of Playboy" har amerikansk premiere den 24. januar. Der er endnu ikke meldt en dansk premieredato ud.

Sponsoreret indhold