Sammen igen: Nu vil Zayn Malik fri til Gigi Hadid

Zayn Malik og Gigi Hadid meldte i midten af marts ud, at de efter to år sammen gik hver til sit.

Zayn Malik og Gigi Hadid meldte i midten af marts ud, at de efter to år sammen gik hver til sit.

All Over Press

I sidste uge blev Zayn Malik, 25, og Gigi Hadid, 22, fotograferet midt i et kys, og det har naturligvis affødt rygter om, at de atter danner par.

Og noget tyder på, at sangeren denne gang vil gøre alt for at beholde sin modelkæreste. 

Ifølge HollywoodLife går "Let Me"-stjernen med tanker om at falde på knæ for sin kæreste. 

- Zayn er desperat efter at være sikker på Gigi, så han vil gerne fri, afslører en ven til HollywoodLife.

- Det er noget, de har talt om førhen, men ingen af dem har været klar til det. Men bruddet ændrede tingene for Zayn, han er rædselsslagen for at miste Gigi og vil "put a ring on it". Han er begyndt at lede efter en ring, tilføjer Zayns ven. 

I midten af marts meldte Zayn Malik, 25, og Gigi Hadid, 22, ud, at de efter to år sammen gik hver til sit

I april overnattede det tidligere One Direction-medlem hos sin eks, og i sidste uge blev der yderligere fyret op under rygterne om, at sangeren og modellen atter danner par. 

Amerikanske TMZ kunne nemlig vise billeder af de to (tidligere) turtelduer, der kyssede på gaden i New York City. 

Artiklen fortsætter under billedet.

I april blev Zayn Malik set ved Gigi Hadids lejlighed i NoHo i New York CityDaily Mail kunne vise billeder af den 25-årige sanger, der kort talte med bygningens dørmand, før han gik ind i bygningen. 

"Let Me"-stjernen forlod først bygningen dagen efter om torsdagen, og han havde det samme tøj på som dagen før: En sort/rød hættetrøje og matchende bukser og sneakers. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Zayn Malik forlader her eks\'en Gigi Hadids lejlighed i det samme tøj som dagen før.

Zayn Malik forlader her eks'en Gigi Hadids lejlighed i det samme tøj som dagen før. Foto: All Over Press

Zayn Maliks overnatning hos den 22-årige model satte selvfølgelig gang i rygterne om, at parret havde fundet sammen igen. 

Yderligere fortalte Daily Mail, at Gigi Hadid kort efter likede et af Zayns opslag på Instagram, hvilket beviste, at parret var på venskabelig fod - hvis ikke mere. 

Zayn Malik fortalte for nylig, at hans nye sang "Let Me" handler om Gigi Hadid

I forbindelse med udgivelsen af singlen var han en tur forbi Ryan Seacrests radioprogram "On air with Ryan Seacrest". Her fortalte han yderligere om bruddet, som han ellers har været tavs omkring, siden han skrev en lang besked på Twitter omkring det.

Sangen "Let Me" skrev han for 7-8 måneder siden, og dengang havde han alle intentioner om, at han stadig skulle være sammen med Hadid. 

- Jeg var forelsket - og det tror jeg var rimeligt indlysende. Og ja, jeg håbede på at være forelsket i en i resten af mit liv og i resten af deres, ligesom vi alle gør. Og ting ændrer sig, og vi rykker os fremad. Tiden skifter, men ja, det var hvad, jeg tænkte, da jeg skrev sangen, fortalte Zayn i radioprogrammet

Den unge sanger havde altså ikke regnet med, at han ikke længere skulle være sammen med Gigi - men måske er de også blevet genforenet igen?

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close