Hollywood7. oktober 2015

Pause fra musikken: Nu vil Robbie Williams være TV-stjerne

Charmetrolden Robbie Williams går all in på at erstatte sin musikerstatus med en skuespilkarriere.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/robbiewilliams.jpg
 Foto: All Over Press

Robbie Williams, 41, har en plads i mangt et musikelskerhjerte, og nu vil den kække sanger satse på også at tage TV-branchen med storm.

For en stund har Robbie Williams nemlig i al hemmelighed arbejdet på en idé til sit helt eget tv-show, der måske kommer til at betyde, at han næste år tager en pause fra sin musikkarriere.

- Jeg har et par jern i ilden, som ikke nødvendigvis har noget med musik at gøre. Det ligger ikke fast endnu, men det involverer TV, afslører Robbie Williams ifølge Female First.

- Ja, det er skuespil. Jeg skulle ikke have nævnt det, for jeg kan ikke sige mere, fortsætter han kryptisk.

Tidligere har det været på tale, at Robbie Williams skulle være TV-dommer i den britiske udgave af "X Factor", men de rygter lagde stjernen ned på Twitter:

- Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg skal helt klart ikke lave "X Factor". Men held og lykke med programmet.

Til gengæld drømmer han altså om at lave en anden slags fjernsyn. Robbie Williams har tænkt sig både at stå for hele TV-seriens koncept OG selv at have en rolle, når det nye program forhåbentlig ruller over skærmen en dag.

I en anden sammenhæng har den kommende TV-stjerne fortalt lidt mere om hele planen.

- Jeg har en idé til et tv-show, jeg gerne vil lave. Måske bliver det til noget, måske gør det ikke - og i øjeblikket gør det, og jeg er meget entusiastisk omkring det, siger den britiske gavflab.

Hvordan tror du, Robbie Williams klarer den som skuespiller? Deltag i diskussionen på SE og HØRs Facebook-side.

Sponsoreret indhold