Se den vilde trailer: Nu vender eventyrfilmen “Jumanji” tilbage

(Foto: Sony Pictures Entertainment)

To unge teenagere. Et magisk brætspil. Og vilde jungle-dyr der pludseligt bliver sluppet løs.

Ja… de fleste af os, der var unge i 1990’erne, husker nok alletiders eventyrfilm ”Jumanji” om drengen Alan, der falder over et magisk brætspil, der hiver ham og Sarah ind i en magisk og farlig eventyrverden.

Filmen, der havde blandt andre Robin Williams og Kirsten Dunst i hovedrollerne, blev en gigantisk succes. Og nu begynder eventyret forfra.

For 22 år efter første film havde premiere, kommer efterfølgeren.

Til jul får ”Jumanji: Welcome to the Jungle” således premiere i de danske biografer, men allerede nu er første trailer til den længe ventede eventyrfilm frigivet.

Du kan se traileren i bunden af denne artikel.

”Jumanji: Welcome to the Jungle” foregår 20 år efter originalen, og her bliver fire teenager suget ind i et videospil fra 1990’erne. Og som traileren viser, tegnet efterfølgeren til at blive en hæsblæsende affære med både frodige jungler og vilde dyr.

Sammen opdager de, at det ikke bare handler om at spille Jumanji, de skal også forstå at overleve spillet...

For overhovedet at gennemføre spillet og således vende tilbage til den verden, de kommer fra, skal de nu på deres livs farligste eventyr: De må finde frem til, hvad det var Alan Panish efterlod sig for 20 år siden, og ikke mindst må de hver især også ændre den måde, de tænker om sig selv på. 

På rollelisten i den nye ”Jumanji”-film ses blandt andre Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan og Jack Black, der spiller hovedpersonerne.

”Jumanji: Welcome to the Jungle” får efter planen premiere 25. december 2017.

Du kan se traileren herunder:

Og herunder kan du se et galleri med drengen fra den første "Jumanji"-film:

Knægten fra Jumanji

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close