Hollywood8. september 2016

Nu taler Sofia om forholdet til Bieber

I det nye nummer af musikmagasinet Billboard fortæller Sofia Richie om forholdet til Justin Bieber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08134390.jpg
 Foto: All Over

De har været i Japan sammen, på ferie til Mexico sammen, og i sidste måned var Justin med til at fejre Sofia Richie, da hun fyldte 18 år.

Og nu taler Sofia så selv om forholdet til den canadiske popstjerne.

Det er det amerikanske musikblad Billboard, der har haft en snak med Sofia om modeldrømmene, fremtiden og altså også forholdet til Justin.

- Vi har et specielt forhold. Justin er meget nem at tale med, og det er svært at finde i Los Angeles, fortæller Sofia til bladet.

I interviewet kommer hun også ind på de mange fotografer, der har fulgte hende og Justin rundt i verden. Og der har hun lært noget fra storesøster Nicole Richie.

- Jeg husker fotograferne og det lort, som folk sagde til Nicole, og hun undlod at svare. Og jeg skal være ærlig her, det går mig slet ikke på, så længe jeg bare er glad, fortæller Sofia.

Omvendt kan man sige, at fotograferne bestemt går Justin på. Han har nemlig flere gange tidligere udtrykt sit raseri på de sociale medier, så måske er Sofia og Justin et godt match, da hun på den måde kan få ham kølet ned, når fotograferne har gjort ham sur.

Du kan se flere billeder af Bieber og Sofia i galleriet herunder

Bieber og Sofia på vej til Mexico

Sponsoreret indhold