Hollywood4. maj 2017

Glæd dig! Nu skyder de 'Mission Impossible 6'

Nyt kapitel om agenten Ethan Hunt i støbeskeen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tomcru.jpg
 Foto: All Over Press

Er du til actionmættede drengerøvsagtige dramaer med biljagter og en konstant puls på 180, så kan du godt begynde at glæde dig.

For i denne uge er optagelserne til den næste film i 'Mission Impossible'-serien rykket til Europa.

Det er i den franske hovedstad Paris, at Tom Cruise og resten af holdet bag filmen får scener i kassen.

Og Cruise der ud over hovedrollen også har været producer på alle filmene om agenten Ethan Hunt, er selv i fokus i optagelserne i Paris, hvor han på en fed motorcykel fra BMW er i gang med at lave scener, der ligner noget fra en biljagt.

I den første film i serien om Ethan Hunt fik hans fjender det til at se ud som om, han havde myrdet flere af sine kolleger under en fejlslagen mission i Prag, og fjenderne fik det derefter til at se ud, som om, Ethan havde solgt efterretningshemmeligheder til en international forbryder. Så var filmen ligesom igang!

Den første film i serien havde premiere i 1996, så Cruise & co. har ikke haft travlt.

Den seneste film i serien, 'Mission Impossible, Rogue Nation' havde premiere i 2015, og 6'eren kommer så i biffen næste år.

Måske det har været klogt ikke at pumpe nye kapitler ud hvert eller hvert andet år, for indtjeningen på filmene fejler ikke noget.

De fem hidtidige film har ganske vist kostet hele 4,4 milliarder kroner at indspille, men har indbragt eksorbitante 18,8 milliarder kroner i indtægter, så det har været en ganske fin forretning.

Instruktøren bag 'Rogue Nation', Christopher McQuarrie, står også bag 6'eren. Han vandt i sin tid en Oscar for bedste manuskript til kultfilmen 'The Usual Suspects'.

Hvis tidsplanen holder rammer den kommende 'Mission Impossible'-film biograferne den 27. juli 2018.

Herunder kan du se et galleri med billeder fra optagelserne i Paris:

Tom Cruise i Paris, optagelser til 'Mission Impossible 6', maj 2017

Sponsoreret indhold