Hasta la vista, baby! Nu skodder "Terminator" Trump

Trump er ikke Arnolds kop thé.

Trump er ikke Arnolds kop thé.

Foto: All Over

Hasta la vista, baby! 

Ordene kom fra Arnold Schwarzenegger i den legendariske kultfilm fra 1991, "Terminator 2: Judgement Day". 25 år senere fristes man til at sige, at "Terminator-Arnie" bruger samme ord. I hvert fald har skuespilleren droppet præsidentkandidaten Donald Trump:

- For første gang siden jeg blev amerikansk statsborger i 1983 vil jeg ikke stemme på den republikanske kandidat, siger Schwarzenegger på Twitter.

Den 69-årige skuespiller og tidligere californiske guvernør tog sin endelige beslutning efter weekendens ekstreme politiske stormvejr i USA. Donald blev afsløret i at sige "grab them the pussy" om kvinder i en indtil videre hemmeligholdt samtale mellem ham og TV-værten Billy Bush.

Det fik mange top-politikere i USA til at tage afstand fra Trump, og Arnold var således en af dem. Lige nu ser det ud til, at demokraten Hillary Clinton kan vinde valget med jordskredssejr. Lige nu viser beregninger, at Clinton vil løbe med 260 sikre valgmænd mod Trumps blot 165. 120 er ikke afgjort, men de langt de fleste peger på Clinton Man skal have 270 for at vinde, og Donalds vej til Det Hvide Hus ser lige nu helt umulig ud.

Arnold Schwarzenegger meddeler dog ikke, om han vil give sin stemme til Hillay Clinton - eller om han helt vil stemme blankt.

Præsidentvalget i USA afholdes 8. november.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close