Hollywood2. maj 2017

Nu skal Bryan Rice spille Ole Henriksen

Til september skal Bryan Rice portrættere Ole Henriksen i Musikkens Hus i Aalborg
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/brian_rice.jpg
 Foto: All Over Press

Når Musikkens Hus i Aalborg til september slår dørene op for "I love it!"-koncerterne, bliver det Bryan Rice, der kommer til at "spille" cremekongen Ole Henriksen fra Nibe.

Når vi skriver ordet spiller i citationstegn, så er det fordi, at "I love it!" ikke er en reel musical, men en musikalsk fortolkning af Ole Henriksens liv. Mandag annoncerede Aalborg, at man har castet Bryan Rice som Ole Henriksen:

Sangene er komponeret af Claus Reenberg, Mathias Madsen Munch og Rasmus Lundgreen, der tidligere på foråret tog til Los Angeles for at fremføre sangene for Ole og hans mand, Laurence. Komponisterne var meget imponerede over Ole og L.A.

- Det er ikke bare plastik. Det er også det, vi er blevet overraskede over ved Ole. At han er så ægte, som han viser sig på TV og i bladene. Sådan er han også, når han er derhjemme. Det spørger alle jo om: 'Er Ole virkelig altid så glad?'. Svaret er ja. Selvfølgelig kan han have svære dage, men har han jo sin mand at støtte sig op af, sagde Mathias Madsen Munch til dagbladet BT.

Ole var imponeret over drengenes sange:

- Det er helt vildt. Sådan som de har fanget mit liv. Jeg er dybt, dybt imponeret, og de er så dygtige, sagde han.

Du kan købe billet til showet her.

Se flere billeder af glade Ole i L.A. her:

Se Ole Henriksen gå helt amok i L.A.

Sponsoreret indhold