Nu lader han sig indlægge for sin sexafhængighed

Ryan Giggs skal nu i behandling, så han kan lære at holde banditten i bukserne

Ryan Giggs skal nu i behandling, så han kan lære at holde banditten i bukserne

Foto: All Over

Endnu en sexskandale har taget fart i Storbritannien, efter det er kommet frem, at Manchester United-stjernen Ryan Giggs har været sin kone utro med Big Brother-baben Imogen Thomas - og så også lige sin egen svigerinde. I 8 år!

Nu vil den walisiske fodboldspiller forsøge at redde sit ægteskab med 32-årige Stacy ved at lade sig indlægge og gå i behandling for sin sexafhængighed, skriver The Sun.

Læs også: Giggs gør svigerinden til glædespige

- Ryan lider af en sygdom og har brug for min hjælp. Så længe han holder, hvad han lover, vil vores ægteskab overleve, har Stacy, der har 2 børn med 37-årige Giggs, sagt ifølge en nær ven.

- Han har aldrig elsket Imogen, og Natasha lyver! Vores familie vil komme igennem dette, siger hun med henvisning til svigerinden Natasha Giggs.

Læs også: De kunne ikke holde den i bukserne

Hun er et ganske spændende bekendtskab. Det kom i sidste uge frem, at 28-årige Natasha ud over at have været sin mand utro med hans egen bror i 8 år også har ordnet 3 andre Manchester United-spillere, nemlig den tidligere stjerne Dwight Yorke samt Phil Bardsley og Danny Simpson.

Det sidste i denne meget spegede sexskandale er næppe kommet frem endnu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close