Jubiii! Nu kommer "Gossip Girl"-filmen

Foto: All Over

Det er efterhånden fem år siden, at vi måtte sige farvel til Serena, Dan, Blair og alle de andre i "Gossip Girl", men nu er der heldigvis gode nyheder.

"Gossip Girl"-filmen er nemlig på vej, det skriver RadarOnline.

Leighton Meester der spillede Blair Waldorf er allerede ombord på holdet til den nye film, og også Chace Crawford og Jessica Szhor, der spillede henholdsvis Nate og Vanessa, skulle være klar til en film om vores allesammens favorit Upper East Siders. 

Ifølge hjemmesiden, så skulle der dog stadig være problemer med at få Blake Lively, der spillede Serena van der Woodsen, ombord til en film. Siden "Gossip Girls" sidste afsnit løb over skærmen i 2012, har hun nemlig haft god succes med andre projekter, og er kommet væk fra rollen som rig gymnasiepige. 

Hvorvidt Penn Badgley, der spillede Dan Humprey, og som jo altså var Gossip Girl, er med på filmen, vides heller ikke endnu. 

"Gossip Girl" handlede om en gruppe overprivilegerede teenagere på en privatskole i New York, der ikke kunne have deres privatliv i fred på grund af en blogger, der igen og igen spredte rygter om dem og historier om dem. 

Igennem seriens seks sæsoner blev der budt på mange fantastiske øjeblikke, som en hver "Gossip Girl"-fan i dag stadig husker. Fx brylluppet mellem Chuck og Blair, eller da Bart Bass døde i sæson to for derefter at vende tilbage igen i sæson fem. 

Hvornår en "Gossip Girl"-film får premiere vides endnu ikke, men vi håber virkelig, at Warner Bros, der stod bag serien, får samlet hele holdet til endnu en gang sladder og New York-skandaler. 

Se billeder af Blake Lively med hendes mand, Ryan Reynolds, og hendes to børn i galleriet herunder

Ryan Reynolds og Blake Lively viser børnene frem - december 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close