Nu kommenterer Emma Watson tatoverings-bommert

Emma Watson har læst på Brown University, der er en af de mest hæderkronede uddannelsesinstitutioner i USA.

Emma Watson har læst på Brown University, der er en af de mest hæderkronede uddannelsesinstitutioner i USA.

Foto: All Over Press

Emma Watson, 27, vakte i går stor opsigt, da hun fremviste en tatovering, hvor der viste sig at være en pinlig stavefejl i

Der skulle have stået "Time's Up" på skuespillerens underarm, fordi hun ville skabe opmærksomhed omkring "Time's Up"-initiativet, hvor nogle af Hollywoods største kvindelige skuespillere, blandt andet Reese Witherspoon og Eva Longoria, kæmper mod sexchikane og seksuelle overgreb, men i stedet stod der "Times Up" uden apostrof.

Nu kommenterer "Harry Potter"-stjernen selv miseren på sin Twitter-profil, og heldigvis tager den britiske stjerne bommerten med højt humør.

- Stilling som korrekturlæser af falsk tatovering ledig. Erfaring med apostroffer er et must, skriver Emma Watson. 

Skuespilleren erkender altså, at der var en stavefejl i hendes tatovering, men afslører samtidig at det er en midlertidig tatovering, og at hun dermed ikke skal leve med den uheldige stavefejl for evigt. 

Emma Watson blev et af de helt store samtaleemner, da det viste sig, at der havde sneget sig en stavefejl ind i hendes tatovering

"Harry Potter"-stjernen fremviste nemlig en ny tatovering i anledning af, at hun støttede op om Time's Up-initiativet, hvor nogle af Hollywoods største kvindelige skuespillere, blandt andet Reese Witherspoon og Eva Longoria, kæmper mod sexchikane og seksuelle overgreb. 

Men skuespilleren havde glemt at læse korrektur, for apostroffen mellem e'et og s'et i ordet "Times" maglede - en fejl, som mange brugere på Twitter var hurtige til at påpege. 

Artiklen fortsætter under tweetsene.

 

- Det virker til, at Emma Watson mangle en apostrof i sin Time's Up-tatovering, skrev Elliott Wagland.

 

- Har du glemt apostroffen i din Time's Up-tatovering? Meget dårlig grammatik, påpegede Michael Bancroft.  

 

- Jeg elsker, at Emma Watson prøver så hårdt på at bevise, hvor meget feminist hun er, når den Time's Up-tatovering mangler en apostrof, skrev Aaron KD Bourn. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Der mangler en apostrof i Emma Watsons tatovering. Foto: All Over Press

Se alle stjernerne på den røde løber til dette års Oscar-fest: 

Oscar rød løber - 2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close