Patrick Swayzes jakke fra 'Dirty Dancing' kan blive din

Han smeltede mange kvindehjerter med det blik og det mundtøj.

Han smeltede mange kvindehjerter med det blik og det mundtøj.

Foto: All Over Press)

Hvis du altid har drømt om at iføre dig Patrick Swayzes originale læderjakke fra filmklassikeren 'Dirty Dancing', så kan den drøm nu blive til virkelighed - som i for alvor!

Du må selv lære at danse og selv finde en 'Baby' at forelske dig i, men du er meget tættere på at blive 'Johnny Castle', hvis du får fat i den jakke.

Den kommer sammen med en lang række andre spændende ejendele og samlerobjekter, der tilhørte den afdøde stjerneskuespiller, på auktion hos auktionshuset Julien's Auctions den 28. og 29. april.

Du kan se meget mere om auktionen og registrere dig, så du kan byde på auktionen her.

Den legendariske jakke er vurderet til at gå for en pris fra 27.900 kroner til 41.800 kroner. (Foto: All Over Press)

Du kan også blive den heldige ejer af Swayzes bordeaux-farvede poloshirt fra filmen 'Ghost', hvor han havde flere ømme scener med en ung, korthåret, lækker Demi Moore.

Eller hvad med Swayzes specialfremstillede surfbræt fra actionfilmen 'Point Break' - og her taler vi om den originale udgave af filmen fra 1991 og ikke den fjollede genindspilning fra 2015.

I originalen spiller Patrick Swayze surferen Bohdi, der sammen med sine venner røver banker for at finansiere deres surfing-hobby.

FBI-agenten Johnny Utah, spillet af Keanu Reeves, infiltrerer surfer-gruppen for at knalde dem for bankrøverierne, men det går ikke helt som planlagt.

Patrick Swayze døde alt for ung i en alder af 57 år i 2009.

Han havde i to år kæmpet mod kræft i bugspytkirtlen, men fastholdt til det sidste sine rygevaner og blev på nogle af de seneste billeder af ham, hvor han var meget tynd og afpillet, oftest set med en smøg i mundvigen.

Patrick Swayze var en veltrænet, flot, kraftfuld mand, der samtidig havde en følsomhed, der tillod ham at spille roller som macho-mand med stor selvtillid, som samtidig havde empati og det følsomme element i sig.

Og flere af hans film som eksempelvis 'Dirty Dancing', 'Ghost', 'Point Break' og 'Road House' har i dag opnået ikon-status.

Vi har samlet et stort galleri for at hylde Patrick Swayze med masser af billeder fra hans roller i 'Nord og Syd', 'The Outsiders', 'Youngblood', 'Road House', 'Dirty Dancing', 'Point Break' og 'Ghost' - set det herunder:

Patrick Swayze, februar 2017

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close