Hollywood4. marts 2016

Nu kan du se ’House of Cards’ sæson 4

Hvis du har ventet på næste omgang af Frank Underwoods amerikanske magtkamp, så er ventetiden ovre. House of Cards sæson 4 er ude nu
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/hoc_413_01328r.jpg
 Foto: Netflix

Fans verden over har ventet ivrigt på, at Netflix frigav sæson 4 af ”House of Cards”, og i dag - den 4. marts - er ventetiden overstået. Sæson 4 af serien med Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollerne som Frank og Claire Underwood.

Danske Lars Mikkelsen er endnu en gang også med, som den russiske præsident - en rolle som han fik stor ros for i sidste sæson af 'House of Cards'.

Det har været sparsomt med information om, hvad man kan forvente af den nye sæson, men det skulle være ganske sikkert, at Frank og Claires ægteskab stadig er i problemer. Og ellers er der helt sikkert gang i magtkampen i amerikansk politik - en magtkamp, hvor Frank Underwood plejer at tage alle midler i brug for at få sin vilje.

Der er naturligvis også nye ansigter på rollelisten - Neve Campbell, der nok mest er kendt for sine roller i gyserfilmene ”Scream” og ”Party of Five” på dansk ”Det bliver i familien”, er med - men der er ikke kommet noget specifikt ud om hendes rolle, der hedder Leann Harvey.

Joel Kinnaman, der spiller med i den kommende ”Suicide Squad” og har været med i ”The Killing” - den amerikanske version af ”Forbrydelsen”, er også med blandt de nye ansigter i 'House of Cards'.

Desuden kan fans, der hurtigt sluger de nye afsnit allerede glæde sig over, at Netflix har bekræftet, at der kommer en femte sæson af hitserien.

Se billeder fra House of Cards sæson 4 her:

House of Cards sæson 4

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_4.png

Se traileren her:

Sponsoreret indhold