Hollywood24. november 2017

Nu kan du komme på "Alene Hjemme 2"-juleferie

Plaza Hotel i New York City tilbyder i år en “Live like Kevin”-pakke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.576108.jpg
 Foto: All Over Press

I år er det 25 år siden, at "Alene Hjemme 2" fik premiere. Det fejrer Plaza Hotel i New York City, som danner rammerne om filmen, med et helt specielt tilbud, der nok skal give hardcore fans af filmen julelys i øjnene.

Ifølge ABC News kan man med en startpris på "kun" 5.600 kr. leve som Kevin McCallister gør det i "Alene Hjemme 2". Vil man opgradere en smule, kan man få Royal Plaza Suite til en pris på over 250.000 kr. pr. nat. De kalder "knaldtilbuddet" for "Live like Kevin".

Under dit hotelophold kan du passende spise isdessert til aftensmad, give personalet drikkepenge i form af tyggegummi og glide hen ad klinkegulvet for at nå ind i elevatoren - præcis som Kevin gør det i filmklassikeren.

Hotelpersonalet fortæller til ABC News, at man under indspilningerne af filmen blev nødt til at fjerne gulvtæppet, så Kevin kunne glide hen ad klinkegulvet, og den daværende ejer af hotellet, Donald Trump, blev så glad for det oprindelige klinkegulv, der lå under gulvtæppet, at han valgte at beholde det.

Donald Trump, der i dag er USA's præsident, har sågar en lille gæsterolle i "Alene Hjemme 2".

Artiklen fortsætter under videoen.

Som tilkøb til "Live like Kevin"-pakken kan man få en limousinetur rundt i New York City med et kort over alle de steder, Kevin besøger i filmen, adgang til Wollman-skøjtebanen og ekspres-adgang til toppen af Empire State Building.

I galleriet kan du se Macaulay Culkin fra dengang til nu i galleriet.

Macaulay Culkin - fra Alene Hjemme og i dag

Sponsoreret indhold