Elsker du også Oprah? Nu kan du købe hendes arvestykker

Foto: MEGA

Du får en stol! Og du får en stol!

Sådan kunne talkshow-dronningen Oprah Winfrey meget vel have råbt i mindst et af 4.561 gange, "The Oprah Winfrey Show" nåede at løbe over skærmen. Det legendariske program blev for sidste gang sendt i 2011, men nu kan alle de mange fans erhverve sig et stykke af Oprah-historien.

Du har nemlig muligheden for at få fingrene, eller numsen, i en af de stole, som utallige amkerikanere har siddet i og betragtet Oprah Winfreys tårefremkaldende interviews på første parket. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Røverkøb

Hvis du er så stor Oprah-fan, at du bare må have fat på en af de her stole, skal du ind på Screenbid, som er et amerikansk auktionshus.

Pengene fra salget af de mange stole fra studiet går til velgørenhedsorganisationen "Oprah's Leadership Academy Foundation" i Sydafrika, som har til formål at hjælpe piger, der kommer fra dårligt stillede hjem.

Artiklen fortsætter under billedet

Oprah Winfrey med hendes velkendte, store smil. (Foto: MEGA)

Der er 48 af de røde, polstrede stole til salg, og buddene ligger lige nu på omkring 50 dollars, svarende til omkring 330 danske kroner.

En særdeles god pris for de stole, der gjorde det behageligt for de mange publikummer, som indfandt sig i løbet af de 25 sæsoner af det legendariske talkshow.

Mor døde for nylig

Auktionen af Oprahs gamle publikumstole er blevet annonceret blot få uger efter hendes mor, Vernita Lee, døde i en alder af 83.

Ifølge en talsperson fra familien Oprah Winfreys mor på Thanksgivingday den 22. november, som er en stor helligdag i USA.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Oprah selv har været ude at takke for den store støtte, hun og resten af familien har fået i forbindelse med Vernita Lees død.

- Tak for jeres søde ord og kondolencer angående min mor Vernita Lees død. Det giver vores familie stor trøst, at vi ved, at hun levede et godt liv og nu har fået fred, skriver talkshow-legenden på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

Vernita Lee fødte Oprah, da hun var bare 19 år tilbage i 1954. Alligevel har den nu afdøde mor formået at opdrage en af USA's mest succesfulde TV-personer.

Familien oplyser til det amerikanske medie Independent, at begravelsen er fundet sted.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close