Hollywood 21. september 2014

Nu har ny nøgenskandale ramt de kendte

Ifølge medie florerede billederne på de sociale medier
Kim Kardashian er ramt af den nye nøgenskandale
Kim Kardashian er ramt af den nye nøgenskandale
Foto: AOPRealitystjernen Kim Kardashian, fodboldspiller Hope Solo og skuespillerinde Vanessa Hudgens er blandt de amerikanske kendisser, der lørdag kunne finde nøgenbilleder af sig selv på internettet, efter hvad der formodes at være den anden omfattende læk af berømtheders private billeder på få uger.

Billederne florerede på sociale medier, før de ifølge internetmediet TMZ blev fjernet.

Rapstjernen Kanye Wests hustru, Kim Kardashian, og de andre kendisser kan således skrive sig på listen over celebre kvinder, som formentlig er blevet hacket.

LÆS OGSÅ: Efter nøgenskandale: Nu får de kendte hjælp af FBI

LÆS OGSÅ: Hollywood i chok: Hundredvis af nøgenbilleder lækket

Det amerikanske medie Buzzfeed skriver, at også private filmoptagelser og billeder af blandt andre skuespillerinderne Mary-Kate Olsen og Hayden Panettiere er blevet lækket sammen med hidtil usete billeder af Oscarvinderen Jennifer Lawrence, som for få uger siden fik stjålet og offentliggjort en række private fotografier.

1. september begyndte den første sag om læk af kendissers nøgenbilleder at rulle, og det amerikanske forbundspoliti, FBI, er gået ind i sagen.

Ifølge sin talsmand har Jennifer Lawrence kontaktet myndighederne, efter at billederne af hende angiveligt er blevet stjålet fra hendes computer.

Foruden Lawrence blev der for tre uger siden også delt billeder af skuespillerne Kirsten Dunst og Kate Upton samt op mod 100 andre kvinder.

It-giganten Apple iværksatte efterfølgende en undersøgelse af sin iCloud-service, hvor brugere kan lagre billeder og dokumenter virtuelt.

Det var angiveligt fra iCloud, at det lykkedes hackere at finde frem til billederne, men Apple har siden oplyst, at der er ikke er ferundet fejl ved firmaets service.

/ritzau/AFP

Sponsoreret indhold