Første forsøg fejlede: Nu genopliver Paris sin sangkarriere

Foto: All Over

Det er mere end 10 år siden, at Paris Hilton debuterede som sangerinde med sangen "Stars are blind" og det efterfølgende album "Paris Hilton". 

Ingen af delene blev taget særligt godt imod, og musikken blev sablet ned af anmelderne.

- Alligevel gør hun alt, hvad der står i pengenes magt for at camouflere sin manglende musikalske begavelse ved at købe guldrandede producere og sangskrivere til at lave lorten om til lagkage. På den måde pakkes hendes jammerlige vokal ind i smækre pop-produktioner, der er så forhippede på at have MTV-appeal, at det hele ender med at fremstå som én stor ufrivillig joke. For lytteren er det direkte pinligt at lytte til Paris Hiltons fattige vokal, prøv for eksempel den grinagtige Stars Are Blind – det kan de fleste fattigrøve gøre bedre, skrev Gaffa blandt andet i deres anmeldelse

Artiklen fortsætter under videoen

Men det har ikke fået Paris til at droppe drømmen om en popkarriere, hun har siden 2006 udgivet et par enkelte sange, og nu prøver hun så igen. Det afslører hun selv på Twitter.

Denne gang har hun dog bevæget sig væk fra den polerede popmusik og prøver i stedet kræfter med toner, der passer sig bedre til natklubben. 

Sangen hedder "Summer Reign" og bliver lanceret i forbindelse med, at hun udgiver sin nye parfume. 

Artiklen fortsætter under videoen

Og det giver da også mening, at det er clublyden, som Paris nu prøver af. De sidste mange år har hun nemlig givet den gas som DJ rundt om i verden.

Hendes primære spillested har været natklubben Amnesia på Ibiza, hvor hun har spillet hver uge over sommeren de seneste år. Et gig, der har gjort, at hun i dag er en af de bedst betalte DJ's i verden

Faktisk var det meningen, at Paris skulle have lavet et helt ny album tilbage i 2008. På det tidspunkt var hun kæreste med Benji Madden fra bandet Good Charlotte, som hun også havde med i Danmark og Tivoli i 2008. Benji Madden skulle have været inde over albummet, der dog aldrig blev til noget. 

Paris Hilton danner i dag par med skuespilleren Chris Zylka

Du kan se billeder af Paris Hilton på Ibiza i galleriet herunder

Paris Hilton på Ibiza AUGUST 2016

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close