Nu går spansk stjernepar ind i Gaza-konflikten

Javier Bardem og Penelope Cruz prøver at råbe politikerne op

Javier Bardem og Penelope Cruz prøver at råbe politikerne op

Foto: All OverIsrael skal stoppe konflikten i Gaza.

Sådan lyder det fra det spanske kendispar Javier Bardem og Penelope Cruz, der sammen med en række prominente spanske mediepersonligheder har skrevet et åbent brev om, at Israel skal stoppe med at slå uskyldige palæstinensere ihjel.

- Folkene i Gaza lever et mareridt i disse dage. De er spærret inde og bliver angrebet fra land, fra vandet og fra luften. Palæstinensiske hjem bliver ødelagt, de bliver nægtet drikkevand, elektricitet, fri bevægelighed til hospitaler og skoler, og det internationale samfund gør ikke noget ved det, står der i brevet, skriver Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Penelope Cruz og Javier Bardem venter en lille ny

LÆS OGSÅ: Javier Bardem er misundelig på Brad Pitt

Skuespillerparret kræver, at Israel skal gå forrest i kampen for en våbenhvile, og at EU officielt skal melde ud, at man fordømmer Israels bombardement af uskyldige palæstinensere.

I løbet af de seneste tre uger anslås det, at omkring 1100 palæstinensere er blevet dræbt, mens 56 israelere har mistet livet i den blodige konflikt.

Foruden det Oscar-vindende ægtepar Bardem og Cruz er brevet blandt andet også underskrevet af den verdenskendte spanske filminstruktør Pedro Almodóvar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close