Hollywood1. februar 2016

Snøft, drenge! Nu går Cindy Crawford på pension

Halvfemsernes rigeste supermodel er færdig. Nu kan hun nyde sit otium - og alle sine ét hundrede millioner grønne $-sedler, hun har stående i banken.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/oktober/cindy-stripper1-jpg.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: I en tid hvor 'Beverly Hills, 90210', kørte i prime-time hver torsdag og hvor mobiltelefoner var nogle kæmpe Motorola-klodser, der kun kunne ringe og lægge på, hang der store glittede plakater af af Cindy Crawford på tusinder af teenage-drenges værelser verden over.

Sådan var 1990erne. Og nu slutter en æra endegyldigt, når supermodellen, Cindy Crawford, går på pension.

- Jeg er sikker på, at jeg stadig vil blive fotograferet, men ikke længere som model. Hvad mere kan jeg byde på? Jeg kan jo ikke blive ved med at genopfinde mig selv, siger Cindy til United Airlines' magasin, 'Rhapsody'.

Cindy er dag 49 år gammel, og man kan ikke sige, at hun har ligget på den lade side. I hele 34 år har hun stået foran kamaraet som model, og i 1995 var hun den allerhøjest betalte model i hele verden, ifølge Forbes magazine.

Pensionisttilværelsen bliver dog nok bingo-haller og rabatkuponer for Cindy. Hun anslås at have en formue (ifølge Forbes) på $100 MM - det er hele syv millioner danske kroner. Udover det har hun i årevis været bedste ven med George Clooney, og vennerne ferierer ofte sammen i deres lækre feriehuse i Mexico.

null

Sponsoreret indhold