Hollywood21. juli 2014

Nu er verdens mest sexede mand blevet gift med undertøjsmodel

Adam Levine og Behati Prinsloo holdt storslået bryllup
Nu kan Adam Levine og Behati Prinshoo kalde sig mand og kone
Nu kan Adam Levine og Behati Prinshoo kalde sig mand og kone
 Foto: All OverDer er nok en hel masse kvinder, der synes, at det er fuldstændig forfærdeligt. Men popsangeren Adam Levine er nu officielt ikke længere single.

Han og Victoria's Secret-modellen Behati Prinsloo er nemlig blevet gift. Brylluppet var et stort arrangement, som foregik i Mexico. 35-årige Levine har faktisk tidligere udtalt, at han aldrig skulle giftes, men det er nu altså sket alligevel, skriver E! Online.

- Jeg kommer aldrig til at gifte mig. Jeg er af den overbevisning, at du ikke behøver at blive gift, medmindre du møder en helt speciel person, sagde den amerikanske sanger til Jay Leno i oktober.

Og det tyder altså på, at Levines namibiske supermodel-kæreste er denne helt specielle person, siden hun fik ham på andre tanker.

Brylluppet var storslået, og der var inviteret flere hundrede gæster. Blandt de gæster, som dukkede op, var både Jonah Hill, Robert Downey Jr. og Jason Segel.

Med den slags kendisser på gæstelisten skulle man tro, at Levine og Prinsloo fik nogle vilde bryllupsgaver. Men det gjorde de ikke. Parret havde nemlig på forhånd bedt alle gæsterne om at donere penge til en børnehospital i Los Angeles i stedet for at købe bryllupsgaver.

LÆS OGSÅ: Adam Levine ville gå på knæ og fri, men så...

LÆS OGSÅ: Adam Levine nægter sex med Lindsay Lohan

Sponsoreret indhold