Hollywood11. november 2015

Vil du ud at køre med Bieber? Nu er han taxa-chauffør

Justin Bieber har indgået et samarbejde med Ubers konkurrent, Lyft, der nu går i 'Bieber Mode'.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber.jpg
 All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Hvordan ville du reagere, hvis du klikkede efter efter en taxa, og du så blev hentet af selveste Justin Bieber?

Det kan ske, hvis du bor i USA og bestiller en Lyft-hyrevogn. Lyft er en Ubers største konkurrent i USA, og de har netop indgået et samarbejde med den 21-årige popstjerne. PR-stundet hedder 'Bieber Mode' og fra torsdag kan amerikanerne altså komme ud for at blive hentet af Justin.

Lyft oplyser, at det kan ske i hele USA, fra Californien til New York, fra Alaska til Florida - ingen kan vide, om de bliver hentet af 'the Biebs'.

Ifølge TMZ varmede Bieber op til gimmicken ved at tage en Lyft-tur i Hermosa Beach, Californien. Og Bieber opførste sig absolut ikke som en normal taxa-chauffør. Ifølge sladdersitet endte Justin med at gå i byen med sine nye "kunder", mens han tog tequila-shot med dem og sang hittet "What do you mean".

Bieber er lige nu på en vild charmeoffensiv i USA. Hele ugen er han gæst hos Ellen DeGeneres i hendes ekstremt populære talk-show på NBC, og fredag ventes hans nye plade, Purpose, at lægge iTunes ned.

Sponsoreret indhold