Nu er det farvel til "Modern Family"

Indspilningerne til den sidste episode af \

Indspilningerne til den sidste episode af "Modern Family" er officielt i kassen.

Foto: MEGA

"Modern Family" er nemlig officielt færdig med at optage afsnit, og det har fået seriens skuespillere til at dele løs af de søde øjeblikke fra deres sidste arbejdsdag. 

Seriens medvirkende og alle dem, der arbejder på serien bag kameraet, fik sagt farvel i en følelsesladet video, som blev delt på Instagram af Jesse Tyler Fergusons (Mitch red.) mand, Justin Mikita, hvor man blandt andet kan se en tydeligt berørt Sofia Vergara i front.

Også Steve Levitan, som er medskaber af serien, delte en sød video på sin Instagram-profil, hvortil han skrev: 

- I dag er vores sidste dag, hvor vi indspiller Modern Family. Det her er bare nogle af de vidunderlige mennesker, der har været med til at gøre de sidste 11 sæsoner mulige. Jeg elsker dem alle sammen.

Ariel Winter, der spiller Alex Dunphey i serien, delte et foto af sig selv foran sin trailer, hvortil hun skrev: 

- Om blot få timer vil vi slutte indspilninger af Modern Fmaily og sammen med alt andet, skal jeg sige farvel til traileren, jeg har haft i næsten et årti. Farvel trailer. Farvel Alex!

Efter sidste dag med inspilninger skulle der naturligvis også holdes et brag af en farvelfest, som også blev dokumenteret på de sociale medier. 

Søndag delte Sarah Hyland, der spiller Hailey Dunphey, en række billeder af hende selv, Ariel Winter og Nolan Gould, der måske er bedre kendt som Luke Dunphey.

Trioen poserede i festlige positioner, og de to kvindelige skuespillere havde kækt koordineret sorte, stramme kjoler til lejligheden. 

- Jeg elsker de her mennesker af hele mit hjerte. 11 år sammen er bevis på, at du og din tv-søster begynder at tage det samme outfit på, søskende for livet skabes, og du vil for evigt kæmpe om den samme professor, skriver den 29-årige Hyland til sit opslag. 

Den sidste sæson af "Modern Family" får premiere på amerikansk tv den 8. april. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close