Hollywood6. september 2018

Blev kun 46 år: Nu er der nyt om The Cranberries-forsangers død

I januar blev Dolores O'Riordan - der var forsanger i bandet The Cranberries - fundet død. Nu afsløres dødsårsagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega145935_007.jpg
 Foto: MEGA

På det tidspunkt blev dødsårsagen ikke offentliggjort, men nu oplyser en retsmediciner i London nu, hvad der kostede sangeren livet. Det skriver flere medier såsom Irish Independent og Sky News.

O'Riordan druknede den 15. januar i et badekar på et hotelværelse på Hilton på Park Lane i London. Hun havde så meget alkohol i blodet, at det næsten svarer til fire gange grænsen for at køre bil.

Dødsårsagen er således slået fast til at være alkoholforgiftning.

Sangeren blev fundet af en stuepige, og da politiet kom, konstaterede de, at hendes næse og mund befandt sig under vand.

Ifølge retsmedicinerens undersøgelse er der ikke tegn på, at hun indtog andre euforiserende stoffer, men hun tog receptpligtig medicin, da hun led af en maniodepressiv lidelse.

På hotelværelset fandt man fem miniature-spiritusflasker og en champagneflaske på 35 cl, som alle var taget fra hotelværelsets minibar.

- Der er ingen tegn på, at det har været noget som helst andet end en ulykke. Det lader til at være en tragisk ulykke, siger retsmediciner Shiely Radcliffe.

De fleste kender nok The Cranberries for megahittet "Zombie", som udkom i 1994. Bandet har solgt mere end 40 millioner plader i hele verden, men gik hver til sit i 2003.

I 2009 blev de gendannet, og i mellemtiden havde Dolores O'Riordan udgivet to soloalbums.

Bandet skulle have været på turne i 2017 i Europa, men måtte aflyse de fleste koncerter på grund af O'Riordans helbred. På deres hjemmeside stod der, at det skyldtes problemer med ryggen.

En måned inden hun blev fundet død, skrev Dolores på The Cranberries' Facebookside, at hun havde fået det bedre.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

Forsangeren for det irske band The Cranberries var i London i forbindelse med nogle indspilninger.

Sponsoreret indhold