Nu driller de Vince Vaughn med hans mugshot

Det måtte jo ske. Nu bliver der lavet sjov med Vince Vaughns mugshot på nettet.

Det måtte jo ske. Nu bliver der lavet sjov med Vince Vaughns mugshot på nettet.

Foto: All Over Press

 

Som det ikke var nok, at Hollywood-stjernen Vince Vaughn natten til søndag blev anholdt og sigtet for spritkørsel i Californien.

Nu bliver han også udstillet på internettet.

Det er den 48-årige skuespillers mugshot, som nu er emne for spøgefugle verden over på sociale medier.

Du kan se politifotoet af Vaughn over artiklen eller herunder.


Sådan ser Vince Vaughn ud på politiets foto. (Foto: All Over Press)

En Twitterbruger mener, at Vince Vaughn ligner prototypen på en skolelærer i en årbog.

En anden mener, at skuespilleren har totalt døde øjne og et fjoget far-smil på billedet.

En tredje mener, at den virkelige forbrydelse ikke er spritkørslen, men at Vince Vaughn ikke blev sminket, inden billedet blev taget.

 

 

 

Vince Vaughn blev standset af politiet på mistanke om spritkørsel klokken 04 natten til søndag i Manhattan Beach  små 50 kilometer syd for Los Angeles.

I bilen var også en mandlig passager.

Begge mænd blev bedt om at stige ud af bilen, men de var begge modvillige.

De blev derfor begge anholdt og taget med på stationen.

Her blev Vaughn sigtet for spritkørsel og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, fordi han i første omgang nægtede at stige ud af bilen.

Der blev taget en blodprøve for at fastlægge den nøjagtige promille, men resultatet af prøven foreligger endnu ikke.

Vince Vaughns passager blev sigtet for at være fuld offentligt.

Afhængig af den videre efterforskning og resultatet af blodprøven slipper Vince Vaughn næppe for en tur i retten senere i år for at få sagen afsluttet.

Tidligt Søndag morgen sneg Vince Vaughns hustru, Kyla Weber, sig ind af bagindgangen til politistationen, hvor hendes mand blev tilbageholdt.
 
Hun betalte en kaution på 32.000 kroner for at få sin mand ud af brummen og fik politieskorte, da hun forlod politistationen i sin bil, hvor man må formode Vince Vaughn lå og trykkede sig på bagsædet.
 
Det er ikke første gang, Vince Vaughn, er i politiets søgelys.

Tilbage i 2001 blev han anholdt i Wilmington, North Carolina efter et barslagsmål, hvor hans skuespillerkollega Steve Buscemi blev stukket med kniv. Vince Vaughn blev i første omgang sigtet for overfald, men sigtelsen blev senere frafaldet.

I Vince Vaughns seneste optræden på det hvide lærred i den voldelige actionfilm "Brawl in Cell Block 99", spiller han en tidligere bokser, der mister sit job og begynder at handle med narko. Han bliver idømt syv års fængsel, da en narkohandel går skævt og kan se frem til, at det barn hans kone bærer på, skal vokse op uden en far en stor del af barndommen. Kort efter, at han er havnet i spjældet, kidnappes hans gravide kone, og kidnapperne truer med at skade både hende og det ufødte barn, hvis ikke han slår en person ihjel i sin celleblok i fængslet.

Privat har Vince Vaughn siden 2010 været gift med den canadiske skuespillerinde Kyla Weber, med hvem han har en datter og en søn.

Før det var han mest kendt for sit korte forhold til Jennifer Aniston efter hendes brud med Brad Pitt i 2005.

I samme år spillede Vaughn og Aniston over for hinanden i filmen "The Break-Up", og de blev kærester, men allerede i 2006 sluttede forholdet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close