Hollywood21. juli 2014

Nu danner Brangelina endelig par igen på skærmen

Brad Pitt og Angelina Jolie spiller overfor hinanden i ny film
Brangelina kan nu igen ses sammen på det store lærred
Brangelina kan nu igen ses sammen på det store lærred
 Foto: All OverDer er gået ni år, siden skuespillerne Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden både på og uden for skærmen under optagelserne til filmen "Mr. & Mrs. Smith".

Men nu kan fans af parret med kælenavnet Brangelina godt begynde at glæde sig, for fredag den 18. juli blev det nemlig officielt, at de to igen kan opleves i samme film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Parløbet foregår i dramaet "By the Sea", som Jolie har skrevet og vil instruere. Filmen er finansieret af Universal Pictures, som også står bag instruktør/skuespillerindens kommende film "Unbroken".

- Jeg er meget glad for at fortsætte mit samarbejde med Donna (bestyrelsesmedlem hos Universal, red.) og resten af Universal-holdet, mens jeg lægger sidste hånd på "Unbroken" og sætter gang i arbejdet med "By the Sea". De har skabt et helt særligt sted for historiefortællere, og jeg ser frem til den fortsatte passion og støtte, de har givet mig som filmskaber, skriver Jolie i en pressemeddelelse.

"Unbroken" udkommer 1. juledag, mens der endnu ikke er en officiel udgivelsesdato for stjerneparrets kommende samarbejde.

LÆS OGSÅ: Se Brangelina med alle deres "ællinger"

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie om Brad Pitt: Vores forhold er styrket

Sponsoreret indhold