Hollywood9. august 2017

Nu begynder Taylor Swifts gramse-sag

Radiovært blev fyret, da han angiveligt gramsede på megastjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor_7.jpg
 Foto: All Over Press
Sanglærken Taylor Swift er midtpunkt i en celeber sag om gramseri, der snart begynder i Denver Colorado. Sagen tog sin begyndelse for fire år siden i 2013, da Taylor Swift i en alder af 23 år allerede var en etableret stjerne, der hev mere end 200 millioner kroner hjem om året på kontoen på sine sangevner.
Her skal radioværten David Mueller fra en lokal radiostation i Denver, Colorado, have gramset på Taylor Swift, da hun besøgte radiostationen. Af retsdokumenterne fremgår det, at Mueller angiveligt stak sin hånd op under Swifts skørt og 'befølte hende'. Mueller er selv skyld i, at sagen nu kommer for retten. Oprindelig havde Taylor Swift og hendes sikkerhedsfolk leveret beviser for gramseriet til radiostationens ledelse, som fyrede Mueller, og så var den potte ude for Taylor Swifts vedkommende. Men i 2015 - to år efter hændelsen - sagsøgte David Mueller pludselig Taylor Swift for tabt arbejdsfortjeneste, fordi radiostationen havde fyret ham, efter at han havde gramset på verdensstjernen. Det ville Swift ikke stå model til, og hun sagsøgte så David Mueller for at have befølt hende - det kriminelle forhold hun oprindelig ville have ladet passere med en fyring af David Mueller. Mandag mødtes de to parter i retten, hvor der ud af en gruppe på 60 personer skulle udvælges otte jurymedlemmer, der i sidste ende kommer til at afgøre sagen mellem de to. Hvert potentielt jurymedlem har fået udleveret et spørgeskema på 15 sider med diverse spørgsmål om deres eventuelle kendskab til Taylor Swift og David Mueller og den konkrete sag. De mulige jurymedlemmer bliver blandt andet spurgt om 'de har lyttet til Taylor Swift i radioen', 'om de har set en musikvideo med Taylor Swift','om de har læst nyheder om Taylor Swift', 'om de har 'købt et album med Taylor Swift' og om 'de har lyttet til David Mueller eller hans daværende arbejdsplads'.
https://imgix.seoghoer.dk/skema.jpg
 (Foto: All Over Press)
De potentielle jurymedlemmer har skullet udfylde et større spørgeskema om deres kendskab til Taylor Swift og David Mueller i forbindelse med udvælgelsesprocessen. (Foto: All Over Press) Målet er at finde otte jurymedlemmer, der ikke er forudindtagede i forhold til den kommende retssag. Den 27-årige Grammy-vinder Swift var til stede ved udvælgelsen og havde en hvid kjole og en sort jakke på. Mueller var også i lokalet, men de undgik øjenkontakt. Taylor Swift var flankeret af sin mor, Andrea Swift, og en advokat. Det ventes, at Swift skal i vidneskranken i løbet af den ni dage lange retssag. Popstjernen har på forhånd sagt, at hvis hun bliver tilkendt en erstatning, vil hun give den væk til velgørende organisationer, der hjælper kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb. Galleri - hjemme hos Taylor Swift:

Hjemme hos Taylor Swift

Sponsoreret indhold