Hollywood25. oktober 2017

Noora fra "Skam" er blevet single

Den norske skuespiller Josefine Frida Pettersen, bedst kendt som Noora fra hitserien SKAM, danner ikke længere par med kæresten gennem tre år
Josefine Frida Pettersen
 (Foto: NRK)

De har kysset og krammet i tre år, men nu er det slut.

Den norske SKAM-stjerne skuespiller Josefine Frida Pettersen er således ikke længere sammen med sin kæreste gennem næsten fire år, Torstein Hågård Bakke.

Det bekræfter skuespillerindens manager til det norske medie VG.

Parret har været sammen siden 2014 og har aldrig udtalt sig særlig meget om forholdet. De bekræftede dog forholdet overfor selvsamme medie sidste sommer, men ønskede ellers ikke at fortælle.

Mens Josefine Frida Petterson er blevet kendt over det mest af verden i rollen som Noora, har ekskæresten gjort karriere som redaktør hos Radio Revolt. Han har desuden læst industriel design i Tronheim.

Foruden rollen i SKAM har Josefine Frida Pettersen også gjort karriere som model.

Josefine Frida Pettersen spillede rollen som Noora i SKAM, der følger en række gymnasieelever på Hartvig Nissen-skolen. Serien tog lynhurtigt både Norge, Sverige og Danmark med storm.

I første sæson fulgte vi Eva og hendes kærligheds- og venskabskvaler. Anden sæson var det den lyshårede og læbestiftsmukke Noora, der var hovedperson. I tredje sæson var det den homoseksuelle Isak, der var hovedpersonen, og i fjerde og sidste sæson fulgte vi Sana.

Serien, der løb over de norske TV-skærme for første gang i efteråret 2015, har vundet Foreningen Nordens Sprogpris 2016.

- Originalsproget er en vigtig del af seeroplevelsen. En identitetsmarkør, der er anderledes, men alligevel så kendt og lig ens egen, at den enkelte seer kan bruge det i sit eget repertoire.

- Få er lykkedes med at gøre nabosprog så morsomt, relevant og sejt blandt unge i Norden som årets prisvinder, skrev Foreningen Norden om tildelingen af prisen.

SKAM

Sponsoreret indhold