Hollywood 3. april 2009

Noomi Rapace: Manden taget med kokain

Den 37-årige Ola Rapace, gift med Mænd der hader kvinder-skuespilleren, blev anholdt af politiet for at være i besiddelse af kokain
Hovedrolleindehaveren fra Stieg Larsson-filmen, Noomi Rapaces mand er blevet taget med kokain
Hovedrolleindehaveren fra Stieg Larsson-filmen, Noomi Rapaces mand er blevet taget med kokain
Foto: All Over

I Danmark kender vi mest Ola Rapace som den hårdkogte svenske politimand Daniel, som blev kæreste med Anna Pihl i TV2-serien af samme navn. Men nu er Ola Rapace som privatperson selv kommet i politiets og retsvæsenets benhårde greb. Han har netop været fremstillet for en dommer, hvor han erkendte, at han har taget kokain. Der falder dom i sagen i dag.

Over for retten forklarede Ola Rapace, hvad der skete natten til den 24. oktober sidste år, da han efter en festaften på Stureplan i Stockholm blev anholdt af politiet. Ved siden af ham i retssalen sad en medtiltalt kvinde, en kollega, han kender fra en teateropsætning.

Parret blev anholdt af politiet i Ola Rapaces bil ved Humlegården i det centrale Stockholm. De havde været til fest på Sturecompagniet, og på vej til Ola Rapaces bil blev de efterfulgt af en betjent fra bevillingspolitiet, som anholdt dem i bilen, hvor politiet i lommen på Ola Rapace fandt 0,43 gram kokain.

En urinprøve afslørede senere, at han også havde taget kokain, hvad han også indrømmede i retten.
- Jeg erkender, at jeg havde kokain på mig, og at jeg tidligere på aftenen også havde taget kokain, sagde Ola Rapace i retten.

Sponsoreret indhold