Hollywood 17. januar 2014

Nøgenglad instruktør: Sexscener er hverdag

Girls-stjernen optræder gerne uden en trævl på kroppen
Foto: All OverDer er rigeligt med akavede sexscener i den amerikanske komediedramaserie "Girls".

Men for seriens skaber og hovedperson, den amerikanske skuespiller og instruktør Lena Dunham, er det vigtigt, at hendes medspillere ikke føler sig overgrebet i optagelserne af de afslørende situationer. Det fortæller hun ifølge Female First til mediet Bang Showbiz.

Nyd Nina Agdal helt nøgen

- Vi har gjort det så mange gange sammen. Vi forstår også hinandens grænser. Det er virkeligt vigtigt i en sexscene, at man kender den enkeltes grænser, og om de er trygge ved, at man for eksempel improviserer et klap i numsen, eller om det får dem til at føle sig mærkeligt tilpas og trådt på, siger Dunham.

Nøgenhed er ellers ikke noget tabu for den 27-årige instruktør, der gerne selv optræder uden en trevl på kroppen i seriens mange intime øjeblikke.

Anna Gadegaard smider tøjet

- Der findes en hel masse fotos af mig og vores producer Jenni Konner, som udpensler Allison Williams' (en anden af seriens skuespillere, red.) sexstillinger for hende. Jeg er altid fyren, fortsætter hun.

Serien "Girls" er nået til sin tredje sæson, og første afsnit af den havde premiere på den amerikanske kanal HBO den 12. januar.

Sponsoreret indhold