Nina Agdal vrider hofterne i "Lip Sync Battle"

(Foto: All Over Press)

Danske Nina Agdal kan bare nogle tricks foran et kamera. Det har hun tidligere bevist, da hun spiste en burger, og da hun hun var blikfang for magasinet Sports Illustrated. Der medvirkede Leonardo DiCaprios ekskæreste i en fræk, våd video, hvor elemtenterne var et badekar med masser af skum.

Og nu kan Ninas mange fans rundt på hele kloden glæde sig til Nina Agdal i hopla endnu engang.

Onsdag aften deltager Hillerød-pigen nemlig i det meget set program "Lip Sync Battle". Kort fortalt går TV-showet ud på, at forskellige kendisser skal dyste mod hinanden i disciplinen "mime til kendte hits".

"Lip Sync Battle", hvor LL Cool J og Chrissy Teigen er værter, bliver fulgt af flere millioner seere og har vundet en Emmy for bedste reality-program.

Ny dejlige Agdal her:

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

Tidligere har skuespilleren Channing Tatum forført seerne med sin passionerede version af "Frost"-nummeret "Let it go", men nu er det altså Nina Agdal, der skal forsøge at slå sin konkurrent.

Og det første klip viser en meget ivrig Nina, der vrider sin krop, mens The Black Eyed Peas' sang "My Hump" buldrer ud af højtalerne.

- Jeg er så klar og glæder mig til at komme på scenen. Jeg har fået for meget kaffe og er helt oppe at køre. Jeg har fået det råd, at jeg skal lære teksten til sangene, forklarer Nina, hvor hun også afslører, at hun er kæmpe fan af britiske Adele.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close