Hollywood22. juli 2008

Nicole Kidman: Træt men tynd

Skuespilleren, der fødte for kun to uger siden, får ikke sovet meget om natten. Udover natamninger er det måske også forholdet til sine to adoptivbørn, der holder hende vågen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/nicole-kidman-tynd2-jpg.jpg

Dårligt har Nicole Kidman født sit og husbonden Keith Urbans første barn, før hun er både lige så tynd og nærmest endnu blegere end før.

Det blege og trætte useende skyldes højst sandsynligt, at den lille skal have mad adskillige gange i løbet af natten men måske også, at forholdet til adoptivbørnene Conner og Isabella, som hun fik sammen med eksmanden Tom Cruise, ikke er helt så nært, som en mor kunne ønske sig.

Efter sigende har Tom vendt børnene imod deres mor, blandt andet fordi Nicole droppede scientology, da hun blev skilt fra ham.

Der skulle da også gå næsten 14 dage, før Connor og Isabella besøgte Kidman for at se deres nye halvsøster Sunday Rose.

Conner og Isabella var dog henrykte over at møde deres nye lillesøster, fortæller en kilde tæt på familien.

Det skulle efter sigende være Tom Cruise, der har sat sig imod at børnene skulle være i nærheden, da Nicole skulle føde.

- Nicole ville rigtig gerne have haft dem i nærheden omkring fødslen, men hun insisterede ikke på det, fordi Tom ikke ville have det. Hun valgte endda at føde i USA, netop for at Connor og Isabella nemmere kunne være en del af famileforøgelsen, men det ignorerede Tom åbenbart, fortæller en kilde.

Sponsoreret indhold