Hollywood 4. juli 2008

Nicole Kidman: Får samme ring som Katie

Keith Urban har købt en ring i barselsgave til sin højgravide kone - den er magen til den Katie Holmes har
Ringen er magen til den, der kan ses på Katie Holms finger
Ringen er magen til den, der kan ses på Katie Holms finger
lille foto

Countrysangeren Keith Urban har allerede købt en barselsgave til sin højgravide kone Nicole Kidman.

Han har været en tur i den eksklusive guldsmed Cartier og spenderet ikke mindre end 343.000 kroner på en diamantring, som skuespilleren skal have, når hun føder parrets første fælles barn.

Hvad Keith Urban måske ikke har tænkt over er, at Katie Holmes, som i dag er gift med Nicoles eksmand Tom Cruise, har en ring nøjagtig magen til!

Ringen er lavet af tre forskellige slags guld, og ifølge en kilde er det ikke tilfældigt.

- Den er lavet af guld, hvidguld og rosaguld og det er meget symbolsk. Hver type guld betyder noget særligt. Guld betyder venskab, rosaguld betyder kærlighed og hvidgulvet skal symbolisere troskab. Desuden er de tre dele af ringen, der er flettet ind i hinanden et symbol på den lille ny familie: Nicole, Keith og den babyen, siger kilden.

Nicole Kidman kan føde når som helst. Hun har dog annonceret, at hun forventer en kort barsel. Hun får i øjeblikket sangundervisning, fordi hun umiddelbart efter fødslen skal i gang med optagelserne til musicalfilmen "Nine". Kidman har allerede vist sit sangtalent, da hun spillede den kvindelige hovedrolle i filmen "Moulin Rouge" og senere lagde stemme til den musikfyldte tegnefilm "Happy Feet."

Sponsoreret indhold