NICOLE KIDMAN: BEKRÆFTER GRAVIDITET

Nicole Kidman stråler i disse dage af lykke. Nyheden om, at hun er gravid, er netop blevet bekræftet af skuespillerens agent.
- Og parret er begejstrede, fortæller agenten Wendy Day videre.
Måske stråler den australske skuespillerinde ekstra meget, fordi graviditeten endelig er lykkedes. Hun har nemlig været gravid hele to gange i ægteskabet med Tom Cruise, men aborterede begge gange. Det er altså Kidmans første biologiske barn.

Måske kan en lille ny baby også dulme sorgen i Nicoles moderhjerte, over at hendes børn, 16-årige Isabella og Connor på 12 år, som hun adopterede sammen med Tom Cruise, 45, bor størstedelen af tiden hos deres far og hans nye kone og samtidig nægter at kalde Nicole for mor.
- De kalder mig ikke mor, men Nicole, og jeg hader det og siger til dem, at de skal lade være, har hun sagt.

I forsøget på at mindske distancen mellem hende og børnene leder hun og ægtemanden Keith Urban nu efter et hus i Los Angeles.
- Når børn er teenagere, har de også noget at skulle have sagt i forhold til, hvor de gerne vil bo. Los Angeles er spændende for dem, og derfor leder jeg efter et sted at bo der, så vi kan være mere fælles om børnene.

Nicole Kidmans eksmand, Tom Cruise og hans nuværende kone Katie Holmes blev forældre til datteren Suri i april sidste år. Ifølge en ny skandalebog skulle Tom Cruise dog slet ikke være biologisk far til Suri, men Katie Holmes skulle derimod være blevet insemineret med den nu afdøde stifter af Scientology L. Ron Hubbards nedfrosne sæd.
Bogen er skrevet af Andrew Morton, der også var manden bag den afslørende biografi om prinsesse Diana.

Læs mere om bogens afsløringer her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close