Hollywood9. oktober 2014

Nicki Minaj: Drømmer om børn og succes

Den populære rapper vil ikke arbejde hele livet væk – hun vil også gerne nå at lave sin egen familie
Før børnedrømmen kan gå i opfyldelse vil Nicki Minaj gerne sætte et aftryk på musikken
Før børnedrømmen kan gå i opfyldelse vil Nicki Minaj gerne sætte et aftryk på musikken
 Foto: All Over PressNår hun ikke rapper, ryster sin enorme bagdel eller sidder ved dommerbordet i tv-programmet "American Idol", drømmer Nicki Minaj om noget helt andet end musik.

LÆS OGSÅ: Stjernernes crazy outfits

Hun drømmer om at få et barn. Den kontroversielle "Anaconda"-stjerne har nemlig ikke lyst til et liv, hvor hun aldrig når at stifte en familie.

- Jeg vil ikke arbejde hele livet væk uden nogensinde at opleve glæden ved at have en familie. På et tidspunkt vil jeg gerne tage en pause fra musikken for at dedikere min tid og energi på et barn, siger den 31-årige musiker til den italienske udgave af VOGUE.

Først har hun dog lige et professionelt mål, hun skal nå: Hun vil tjene 500 millioner dollars og sætte et permanent aftryk på musikkens verden.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Her Nicki Minajs VILDE look-a-like

- Jeg vil opbygge et musikalsk imperium. Jeg har set mænd som Dr. Dre og Jay-Z gøre det, og nu er det en kvindes tur, siger hun.

Og den populære rapper er godt på vej mod sit professionelle mål. Hun var således den første kvinde, der nogensinde kom på magasinet Forbes' over bedst betalte rappere i verden, efter hun i 2013 tjente 29 millioner dollars.

Sponsoreret indhold