Nick Jonas dater Harry Styles' eks

Nick Jonas dater Victoria\'s Secret-modellen Georgia Fowler.

Nick Jonas dater Victoria's Secret-modellen Georgia Fowler.

Foto: All Over Press

Den yngste Jonas-bror har fundet en ny skønhed at flette fingre med. Nick Jonas, 25, forlod nemlig sin storebrors forlovelsesfest sammen med den jævnaldrende Victoria's Secret-model Georgia Fowler. 

Lørdag fejrede Joe Jonas og "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner, at de var blevet forlovet, og lillebror Nick Jonas valgte altså at tage Georgia Fowler med til kærlighedsfesten. 

Kilder bekræfter over for Us Weekly, at parret dater, men at det endnu ikke er så seriøst.  

Us Weeklys kilder kan også fortælle, at parret brugte aftenen på restaurant Mamo i New York City, hvor forlovelsesfesten blev holdt, på at nusse med hinanden i et hjørne. 

Årvågne fans har før bemærket, at Nick Jonas og Georgia Fowler har floreret på hinandens sociale medier som Twitter og Instagram, men det er første gang, de to viser sig sammen offentligt. 

Nick Jonas har før været kædet sammen med Miley Cyrus, Selena Gomez og Miss USA-vinderen Olivia Culpo. 

Georgia Fowler har tidligere datet Harry Styles og Leonardo DiCaprio. 

Se flere billeder af hotte Georgia Fowler i galleriet nederst på siden. 

Nick Jonas blev opdaget, da han var med sin mor til frisør. Han var blot seks år gammel, og et år senere fik han sin debut på Broadway, hvor han blandt andet spillede med i musical-versionen af "Beauty and the Beast".

I 2005 udgav sammen med sine to ældre brødre under navnet Jonas Brothers singlen "Mandy", og de udgav deres debutalbum "It's About Time" i 2006.

I 2007 fik Nick Jonas og hans brødre debut i Disney-serien Hannah Montana med Miley Cyrus i hovedrollen. Deres optræden på skærmen blev så populær, at de i 2008 fik deres egen Disney-serie ved navn "Jonas Brothers: Living the Dream".

I 2013 gik Jonas Brothers officielt i opløsning.  

 Se flere billeder af Georgia Fowler i galleriet. 

Georgia Fowler

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close